ik zie je graag,
is wat je me zegt
je streelt me,
je knuffelt me...
maar waarom vertelt iedereen me,
hoe je echt bent
waarom geloof ik hen niet
waarom tuimel ik hier weer in?
misschien omdat je diep zit
diep in mij
diep in mijn hart
niemand is sterk genoeg om je eruit te halen
laat ze doen
laat ze zeggen
ik doe lekker wat ik wil
en als ik val
dan is er niemand om me te vangen
maar dan heb ik geleerd...