Zie de twee jongens daar spelen
ze spelen in de dromen van het verleden
door de scheuring van tijd
zijn ze snel hun jeugd kwijt
De wind fluistert jullie gedachten in mijn oor
en de sterren laten me zien waarvoor
waarvoor jullie zoveel hebben geleden
want wat jullie zijn is de zon van het heden
Want jullie hebben de kracht
en de energie altijd al in je gehad
Hij heeft de kracht van pijn
Die overal bij je zal zijn