jij
bijzonder mens in mijn leven
jij
vandaag ben ik alleen nog maar meer om je gaan geven
jij
vriendschap voor altijd
jij
hiervan krijg ik nooit spijt
jij
dankzij jou voel ik me goed
jij
dankzij jou vol nieuwe moed
jij
beseft vast niet wat je met mij hebt gedaan
jij
tussen ons zal er altijd iets bestaan
jij
dankzij jou een glimlach op mijn gezicht
jij
voor jou ben ik gezwicht