Soms mag ik , soms niet.
Soms lach ik, soms heb ik verdriet.
Soms droom ik zacht, soms helemaal niet.
Soms krijg ik kracht, soms zing ik een lied.
Soms weet ik niet wat, soms weet ik niet hoe?
Soms weet ik dat, maar weet niet eens hoe het moet.
Soms twijfel een kind ,soms ook een vrouw.
Soms weet ik niet of ik het vind,maar ik blijf jou trouw.
Soms twijfelt een mens, soms niet.
Maar weten dat iemand je trouw blijft,dat vergeet je niet.