Zomer
In de zomer mocht ik jou leren kennen
Mocht ik in je leven stappen
Mocht ik mijn armen voor altijd om je heen slaan
Mag ik het dan nu snappen?
Nu nog steeds staan we naast elkaar
Samen op weg naar prachtig geluk
Zal je denken bij de eerste zomernachten
Hoe we elkaar zagen, per ongeluk
Hoe we kletsten babbelden en praatten
Hoe we lachten met elkaar
Elkaar niet eens zaten te versieren
Vrienden werden, niet eens zo raar
En ergens in die mooie zomer
Heb je iets met mij gedaan
Waardoor ik niets meer anders zou kunnen
Als jij niet meer naast me zou staan
Je bent het mooiste wat ik mocht meemaken
In dit leven en in deze tijd
En nog een keer zal ik het zeggen
Lieve Reinhart, ik wil je nooit meer kwijt
18-01-2001