Er was eens een meisje,
ze was 16 jaar
Ze had het allemaal
zo voor elkaar
En ze was aardig,
ze was de beste
En niemand die haar
Ooit zou pesten
Op een dag veranderde het meisje
In een verwaande, overpopulaire trut
En ze vindt zichzelf zo geweldig
Gaat met niemand om zonder nut
Alleen voor populaire mensen
Is haar vriendschap weggelegd
En soms zegt ze gemene dingen
Over mensen, heel erg slecht
Dat dat meisje zo kon worden
Had niemand toen kunnen voorsopellen
En niemand had mij toen geloofd
Als ik het hun toen zou vertellen
Niet dat ik het toen wist, okee
Dat is natuurlijk niet waar
Maar ik zeg je een ding meisje
Je hebt het heus niet voor elkaar
Je bent niet zo als je denkt hoor
Je moet eens eventjes kijken in je hart
En je zal wel schikken, meisje
Want het is daar koud en hard
18-01-2001