Vicky,
Ik wou dat ik je vertellen kon,
hoe speciaal je was voor mij.
Hoe ik je kon verdragen,
maar ik vraag me af waarom je me bleef plagen.
Hoe kon je dat spelletje blijven spelen,
waarom kon je niet die vriendschap blijven delen??
Je hebt me ZO gekwetst,
waaraan heb ik dit verdient???