Ik hoop op jou,
geloof in jou,
hoor je het dan niet,
hoe ik van je hou,
hoor je mijn hart niet,
kloppen.
Wanneer,
kan ik laten zien,
wie ik ben,
kan ik de dingen,
terug nieuw maken,
kan ik je lied,
terug vinden,
en het zingen,
voor jou.
Hoe gemakkelijk zou het zijn,
om jou te laten zien,
dat jij,
voor mij,
goed bent,
zoals je bent,
doe maar gewoon,
want ik hou van jou,
zoals je bent.
Nu ik praat tegen jou,
is al wat je hoeft te doen,
je ogen sluiten,
en voelen wat ik voel,
meer dan woorden je kunnen zeggen,
hou ik van jou.
Roep ik je naam,
hoor je het niet.
hoe ik fluister in je oor,
hou ook van mij.
Hoor mijn hart kloppen,
voel mijn lied aan,
en geef me de woorden,
die ik hoor te zeggen,
want ik weet niet wat gedaan,
nu.