Jij bent mijn zonnetje 2
Jij bent mijn zonnetje;
Je komt op en gaat onder
Jij bent mijn zonnetje
Brengt licht als een wonder
Jij bent mijn zonnetje;
Je komt op en je gaat
Jij bent mijn zonnetje;
Brengt licht voor je gaat
Jij bent mijn zonnetje;
Je komt op en je gaat
Jij bent mijn zonnetje;
Je bracht liefde, vervolgens haat
Want jij bent als een zonnetje:
Je komt, waarna je gaat
Jij bent als een zonnetje
Je brengt licht, waarna je me weer verlaat.....