inge
woorden schieten te kort bij jou
weet je nog hoe het al begon
een mailke met de vraag
mag ik mailen met jou
was het antwoord liever
mee een vrouw dan jou
maar steeds meer mailden
we heen en weer
na een tydje mijn nummer kreeg
we eens gingen smssen
maar ineens belden we een keer
ik weet niet hoeveel
kaarten we versleten
en toch steeds bellen
we elke keer twee uur
heen en weer
maar inge telkens weer
kan jij me helpen voor komen
dat ik begin te wenen
jij bent nu een belangrijk
deeltje van mijn leven
thx inge