KERST EN NIEUWJAAR,
lekker gezellig samen,
aan de vrolijke tafel.
de versierde ramen,
waar we naar de vonkelijke sneeuw zien.
de nacht waar we op wachten,
de nacht die ons laat bloeien.
tot een nieuw jaar,
die we elk jaar tegenmoet gaan.
we eten samen met iedereen,
om iedereen het beste te wensen.
en cadeaux's te geven aan de mensen die je graag,
ziet.
de mooie kerstboom die we elk jaar opzetten.
de ster aan de top en de andere in de boom.
daaronder de mooie cadeaux's
en het feest kan beginnen......
GELUKKIG KERSTFEEST!!!