Herinnering aan toen .
Ik verloor mijn hart bij het tramstation
Ik was het kwijt nog voor de dag begon
Wij hadden die nacht op zwier geweest
Meisjes en jongens,was me dat een feest
Jij was zo mooi als het morgend rood
Ik verward als een schip in nood
Je knipperde met je ogen en lonkte naar mij
De plooi rond je lieve mond maakte me ontzettend blij
Nog voor de stad tot leven kwam
Stonden onze harten in vuur en vlam
Ik denk nog aan jou,Georgette van oostende
Het was een feest ,zoals wij elkaar verwende
Ik vraag mij soms af wat van jou is geworden
Wij beminden elkaar teder en zo zeer
Ik heb je met mijn ogen verslonden
En kuste je rode lippen keer op keer
Pramodah