Tijden gingen voorbij
we werden ouder
keken er anders naar
het werd ineens veel kouder
Zo leuk, ongecompliceerd
zo goed als het ging
zo slecht ging het verder
gezeur over elk ding
Waar zijn de tijden
die ons de leuke kanten lieten zien
altijd veel lol
veel leuke gesprekken bovendien
De oude tijden waren mooi
verliefd zijn ging zo goed
nieuwe tijden kennen we niet
is dat wat het hem doet?
Is dit dan het houden van
zo moeilijk, het maakt me bang
moet je je daarover heen zetten
duurt dat nog lang?