DE WINTER,
de winter heeft een speciaal plekje.
het is een seizoen die anders is ,
dan de seizoenen:herfst,zomer en lente.
de winter laat de vonkelende lichtjes naar ,
beneden vallen.
de vonkelende lichtjes zijn witte vlokjes.
we gaan gezellig bij elkaar zitten,
op het nieuwe jaar.
voor de kleinere kinderen is er op 6 december,
de sinterklaas.
maar is nu maar tot 12jaar dus niet voor mij.
het word kouder na de herfst.
je draagt een sjaal en handschoenen om je ,
tegen de koude tegen te zetten.
dat is de winter!!!!!!
weet jij nog iets voor de winter???
xxxxjes minoeke