Die val die alles voorgoed veranderde...
Van de zomer gebeurde het,
iets wat ik nooit zal vergeten.
We waren lekker aan het trainen,
maar ik had al vrij moei benen.
In de vierde bocht,
toen ik naar wat meer energie zocht.
Lette ik even niet op,
en jij vloog daar ineens over de kop.
Ik was gevallen en jij over mij,
jij lag in het gras en ik op het asfalt.
Jij had je elleboog pijn gedaan,
en door mij kwam je zonder werk te staan.
Je elleboog was gebroken op vijf plekken.
Nu wil de verzekering jou onkosten ook al niet dekken.
Want schilderen gaat nou niet meer,
want doet veel te veel zeer.
Goed buigen kan je je arm waarschijnlijk niet,
en dat deed mij heel vele verdriet.
Mensen zeiden dat ik me niet schuldig hoefde te voelen,
en ik weet heus wel wat ze bedoelen.
Maar toch voel ik me schuldig tegen over jou,
want ik heb je werk afgepakt waar je zo van houd!!
Elke keer als ik je zie denk ik daaraan terug,
en zie ik alles weer voor me.
Alles wat ik jou heb aan gedaan,
dat je door mij zonder werk kwam te staan!!