Ik ben heel erg blij dat ik jou ben tegen gekomen,
Nu kan ik elke nacht van je dromen.
Dat je met je armen om me heen naast me ligt,
Het was voor mij liefde op het eerste gezicht.
Ik kan mijn gevoel voor jou niet zeggen,
Het valt echt niet uit te leggen.
Die ene avond gaf je mij een zoen,
Ik was meteen op een roze wolk toen.
Daar zeef ik nu nog op,
Je staat bij mij voor altijd aan de top!
Ik mis je iedere munuut van de dag,
Ik weet niet eens of dat wel mag.
Ik ben zo verliefd op jouw,
Blijven we elkaar wel trouw?
Je doet me denken dat ik iemand ben,
Mezelf weer een beetje ken!
Ik wou je deze woorden geven,
Daarom heb ik dit geschreven!!!!