Ik hoop dat je altijd in me blijft geloven!!
Die avond van jou dood had ik een wedstrijd,
en ik heb hem gereden en hoop dat je dat begrijpt.
Ik heb heel erg mijn best gedaan,
en geprobeerd om op de eerste plek te komen staan.
Gelukt is dat niet,
en dat deed mij en jou zeker wel verdriet.
Nu heb ik zo’n schuldig gevoel,
als je snapt wat ik bedoel.
Ik was er niet voor jou,
en ik liet je in de kou.
Maar ik dacht als ik die wedstrijd goed rij,
is hij vast wel trots op mij..
jij hebt die wedstrijd vast meegekeken van daarboven,
Als ik in een hemel mag geloven.
Maar ik ga er voor zorgen dat je nog trots op me kan zijn!
Ook al is dat pas over een heleboel jaar,
maar ik kom te staan daar.
Daar op de olympische spelen,
en dan zal ik de gouden medaille met niemand delen.
Alleen met jou in mij gedachten,
want dat is iets wat jij van me verwachte.
Ik hoop dat je dat ook meekijkt van daarboven,
en dat je altijd in me blijft geloven!