Dromen in de nacht,
Het is toch zo zacht!
Over leuke dwergjes en elfjes,
En allemaal schaapjes op de hoge bergjes!
Toch is dromen niet altijd even leuk,
Dan sta je onder een grote beuk,
En komt er een monster op je af!
En dan probeer je te rennen maar dan ben je bek af.
Dromen doe je in de nacht.
Iedereen juicht en lacht.
En dan vraag je je af waarom?
Maar dan zie je dat je daar staat in je onderbroek! Hoe dom!
Dromen in de nacht.
Wat je dacht!
Want toen je wakker werdt,
Lag je in het bos langs een mooi, prachtig hert!