Hoop..
Dagen sluimeren
Langs je voorbij
De stilte om je heen.
Vult fluisterend zacht
De stille ruimte
In je hart
Je ogen
Als heldere hemel
Je hart zo,duister zwart.
Je Lichaam lam geslagen
Niet durven kijken
Naar wat komen gaat.
Samen lopen
Door het onbekende land
Zacht fluisteren
Niemand die je horen kan.
Angst
In je ogen
Vluchtig kijkend om je heen.
Zielig alleen
In elkaar gedoken
Maar nu met zijn twee.
Hoop geven
Zul je nu toch
Beter verder leven.
Ondanks je pijn
Zul je nu niet meer alleen zijn.
Liefs Tineke