Ik kan niet stoppen om aan je te denken
Waarom moet een mens zichzelf zo krenken
Mijn liefde voor jou beleef ik in mijn dromen
Dromen die nooit uit zullen komen
Vanaf het eerste moment dat ik je zag
Was mijn hart meteen van slag
Ik ben gebonden en niet vrij
Toch ben jij een grote liefde voor mij
Ik weet dat jij niet op deze manier om mij geeft
Dat jij onze vriendschap heel anders beleefd
Toch wil ik je laten weten
Dat ik je nooit meer zal vergeten
Je zal eerdaags uit mijn leven verdwijnen
Ik zal proberen niet weg te kwijnen
Ik volg de raad die jij me hebt gegeven
en dat is leven, leven, leven
Waarom moet een mens zichzelf zo krenken
Siempre voy pensando en ti