Kevin
weglopen...
alleen omdat ik bang ben,
om opnieuw pijn gedaan te worden.
weglopen...
omdat ik weet,
dat ik zielsveel van je hou!
weglopen...
steeds als jij te dicht bij komt,
en mij jouw liefde toont.
weglopen...
terwijl ik weet,
dat het jou pijn doet!
weglopen...
omdat ik bang ben,
dat jij net als hem bent.
weglopen...
al wil ik m'n leven met je delen.
weglopen...
terwijl ik het liefst,
voor altijd blijven zou!
Liefs Shirley Groenheyde