Vleugel slaat de wind neer op haar wangen
bevriest een warme traan van verlangen
dat vrijheid niet langer onbereikbaar blijft
dat ze hoop brengt en de pijn verdrijft.
Vleugel streelt de tranen in haar ogen
opdat zij nooit zouden verdrogen
tranen van vreugde om de glimlach van een kind
voor eeuwig gekoesterd, bespeeld door de wind.