Opgesloten in m'n eigen gedachten,
vergeet ik te wachten.
Doordraven, doordenken, doorlopen
Eigen gedachten, eigen ideen en eigen belang.
Egocentrische virussen gaan hun gang.
Het belang van het moment,
niets dat mijn zelfbesef nog remt.
Enkel de kater van ontwakening is mijn echo in de dag
M'n ogen open, weg is de lach.
Beseffend dat het gedane geen goede zaden heeft geplant,
Denken bevroren, praten verstomd en hart in brand.
Alles is iets,
maar eigenlijk niets.............