Nooit zal deze pijn weggaan
Nooit meer zomaar slijten
Nooit zal je weten wat je deed
Nooit zal je voelen wat ik voel
Nooit zal ik meer zijn wie ik was
Nooit meer onbezorgd leven
Nooit zal je weten wat je me hebt ontnomen
Nooit zal je mijn pijn kennen
Nooit zal je gestraft worden voor wat je deed
Ik heb levenslang