Hoog in de lucht, voorbij de sterren
Staat mijn en jouw naam geschreven,
In mekaar geweven, niet overdreven.
Pijn die ons bij mekaar bracht,
jaren heb ik op je gewacht.
Had je geweten, was je me vergeten,
maar ons verlangen deed me groeien
en jouw hartje begon te bloeien.
Laat mij zijn,
het levenswater dat jouw begiet,
het zonnetje dat jij geniet,
de adem van jouw bestaan,
zodat we altijd voor mekaar blijven bestaan.