opeens verliefd op een jongen
ik voelde dat er vlinders in mijn buik sprongen
mijn vlinders hebben geen vleugels meer
want elke keer doen ze me zeer
eerst de belangstelling
en dan vaak de teleurstelling
want mijn verliefdheid houdt nooit in stand
omdat mijn vlinders bij de verkeerde jongen zijn geland
mijn vlinders hebben geen vleugels meer
en dat doet soms zeer
en altijd heb ik weer spijt
en hoop dat mijn verliefdheid ooit een kans krijgt