Ik heb een keuze gemaakt,
wij hebben een keuze gemaakt.
Jij en ik,
we zijn verbonden met elkaar
dingen die andere mensen niet snappen
snappen wij van elkaar
wij hebben een keuze gemaakt
om te leven
voor het leven
samen zijn we sterk
samen begrijpen wij het van elkaar