ineens was jij daar
en werd ik me weer van gevoel gewaar
zo lang weggedrukt, tegengehouden
maar ineens was jij daar
muur
die een muurtje werd
want ineens was jij daar
ineens was jij daar
gevoel wat ik niet wil
moest er toch door heen
die bittere pil
maar ineens was jij daar
en door jou werd ik me weer van gevoel gewaar
want ineens was jij daar
ineens was jij daar
en toch ook maak je me bang
gevoel waar ik niet naar verlang
en toch was jij daar
ineens