Ik Wandel in mijn Slaap..,
Loop het trajeckt ongeschonden.
Tot dat iemand mij Wakker maak..,
En ik de Opstakels heb Gevonden.
Ik Struikel en Ik Val ..,
Steeds Dieper naar Benee.
Al wat ik Tegen kom op mijn Pad..,
Neem ik Ongewild Mee.
Ik ga het dit keer Niet meer Redden.
Ik ben Leeg ik geef het Op.
Laat mij Vallen in de Diepte.
En Hoop op Rust voor Eeeuwig...
Op Doodse Stilte in mijn Kop.!!!