Vandaag en Morgen…
24 uur kan zijn een wereld van verschil
vandaag vraag ik me weleens af wat ik morgen wil
Morgen kan ik alles verslinden,
terwijl ik vandaag denk, ik ga eens wat inbinden
Vandaag, kan ik ook alles zoeken en ga op jacht,
morgen wil ik misschien alleen maar aandacht
Morgen weet ik hoe vandaag was als dag
vandaag denk ik morgen, eindelijk ik mag
Morgen doorgaan met waar ik was gebleven,
hoort erbij om daar vandaag naar te streven
Vandaag hou ik van de snelheid van het leven
zal die mij morgen ook voldoening geven
Denk ik morgen met spijt
had ik vandaag maar ietsjes meer tijd
Doe ik het morgen of toch maar vandaag
gebeurd weleens dat ik me dat afvraag
Uitstel, of wordt het afstel
vaak zegt men vandaag van wel
Denk ik vandaag anders als morgen
kan 24 uur daarvoor zorgen
Och, tussen vandaag en morgen zit de nacht
die ook altijd op mij wacht
Die ervoor zal zorgen
dat ik weer lekker doorga morgen
Met snelheid vallen en weer opstaan
maar ook met rust en mijn gedachten laten gaan…
Feeks!
19 januari 2001