Lieve schat,
Ik ben je kwijt
Maar het was al lang
tijd voor afscheid
***
Maar voordat
het besef kwam van laten gaan
Viel ik in een gat
waar ik me uit moest slaan
***
Je bent me dierbaar
nog altijd
Het afscheid was ook niet naar
we waren eindelijk van elkaar bevrijdt
***
Ik ben je verloren
het voelde als falen
Maar nu zijn we opnieuw geboren
om andere doelen te behalen
***
Je blijft me dierbaar
zoveel van je gehouden
Ookal was het wel zwaar
na de jaren dat we meer afbraken dan opbouwden
***
Het ga je goed
Afscheid is soms iets wat moet
maar het is niet zo dat je me niks meer doet