Mijn engelbewaarder*
Mijn engelbewaarder, zal ik vertellen,
ze leidt me door het goed en kwaad.
Mijn engelbewaarder, ze heet Hèlen,
ze geeft me in beide gevallen raad.
Mijn engelbewaarder is mijn handvat,
geeft steun, en bovendien
ze houdt me op het rechte pad
om dingen te kunnen overzien.
Mijn engelbewaarder Hèlen,
geeft me dagelijks de kracht.
Niet om dingen te voorspellen,
wat je dan ook niet verwacht.
Mijn engelbewaarder is er alleen voor mij,
die kan ik dus vertrouwen.
Mijn engelbewaarder is dus geen partij,
een stut om op te bouwen.
Mijn engelbewaarder ziet ook dingen anders,
anders dan dat ik ze zie.
De visies zijn dan ook divers,
ze krijgt van mij de sympathie.
Mijn engelbewaarder, ik ben trots,
om wat ze voor me betekent,
zoals een branding bij een rots,
klinkt als vanzelfsprekend.
Mijn engelbewaarder, de mijne is oke,
wil het nooit meer missen,
mijn engelbewaarder is dan ook prive.
Mijn engelbwaarder en mijn gevoel,
sluiten zo de compromissen.
Mijn Engelbewaarder.