De wind ruist over het wilde water van de zee
De golfen dansen op het ritme van de wind
Het is dood stil om me heen.
Maar toch kun je het fluisteren van de wind horen.
Het is mooi het is prachtig
Ook al is het nog zo koud
Ik krijg het er warm van van binnen
Kon ik dit maar delen met jou