Jij & ik
Mijn gedachten smelten als ik aan je denk,
Als verse sneeuw voor de zon.
Je bent een voor mij mooi geschenk
Mooi zacht net een bonbon.
Hemels ben je voor mij,
Dit zijn mijn gedachten.
Ik laat mijn hart nu vrij,
Zal altijd op je wachten.
Wil je never nooit meer kwijt,
Je bent het mooist op aard.
Tot de dood ons tweën scheid,
Al zijn we hoog bejaard.
Intens gelukkig dat voel ik me nu,
Laat dat altijd zo blijven
Je bent voor mij een deja-vu
Zo wil ik het omschrijven.
Jij & ik