Al weer een jaar
Al weer een jaar dat jij me achter liet
Een jaar waarin veel is gebeurd
Al weer een jaar, waarin ik je soms nog mis
Een jaar waarvan ik weet jij komt niet weer,het gemis blijft
Na een jaar een nieuw leven, een nieuwe start
Na een jaar wetend dat jij niet de ware voor mij was
Na een jaar kan ik je nog steeds niet vergeten
Vier jaar lief maar ook leed gedeeld
Na een jaar blijf ik nog steeds met je verbonden
Weet niet meer hoe het met je gaat, of je nu gelukkig bent
Na een jaar niet wetend of je nu de ware kent
Dat ik je soms nog mis, dat na een jaar
Ik heb veel gegeven van mezelf
Na een jaar weet ik ook dat het goed zo is
Na een jaar weet ik ook dat we beter af zijn zonder elkaar
Een jaar na dato blijf je een speciaal plekkje houden
Een jaar na dato wil ik je bedanken, dat je er was voor mij