Je was een belangrijk persoon in men leven
en ik mis je nog meer dan ik zelf toe wil geven
Ik dacht dat onze vriendschap bergen kon verzetten
en dat was ook zo, tot dat we te veel op de minpunten begonnen te letten
Die 8jaar de we samen hadden, was niet zomaar een vriendschap, het gaf me veel blijdschap.
diep in men hart, weet ik dat jij me ook graag hebt gezien
en dat je soms eens terug kijkt naar wat we hadden,... misschien
van sommige dingen heb ik veel spijt en zou ik nu anders hebben gedaan. ik heb je soms in twijfel laten staan.
we werden ouder en hadden andere dromen en wensen.
we gingen om met een verschillende groep mensen
ik heb veel uit onze vriendschap en fouten geleerd
en heb me er vaak aan bezeert
een mens groeit met vallen en opstaan,
en nu zijn wij een andere weg op gegaan.
Je hebt mijn hartje veel pijn gedaan mer het bereid zich voor om terug voor je open te staan.
Als er iets is laat je het maar weten, want weet je hanne...
IK BEN JE NIET VERGETEN