Tranen stromen en bevriezen door de kou
ik kan mijn gedachtes niet peilen, ik denk constant aan jou
**
Zou er ooit een antwoord komen
Waarom jij wegging voor altijd
Waarom jij toen die beslissing hebt genomen
Waarom jij je uit onze relatie hebt bevrijdt
**
Ben zo eenzaam sinds je bent vertrokken
mis je aandacht, mis je zo…
Ik was kapot, nog nooit zo geschrokken
nee, nu weet ik wel ….liefde krijg je niet cadeau
**
Tranen stromen en bevriezen door de kou
ik kan alleen maar denken aan hoeveel ik nog van je hou
Ben zo eenzaam sinds je bent vertrokken
ik ben nog nooit zo geschrokken…..
****