Al doet het nog zoveel pijn
Wanneer je door iemand bent voorgelogen
Weet dan dat er altijd een grotere leugenaar kan zijn
En dat is wel de persoon ,die je door middel van een spiegel geworpen krijgt voor je ogen
Want al doet een leugen altijd wel
Je op een of andere manier pijn en verdriet
Onthoud dan dat jij altijd de hoofdrol speelt in Het Grootste Levensspel
En dat alles gaat zoals jij het laat gebeuren of zoals jouw hart het ziet
Dus niemand kan je meer pijn doen door
Een leugen te vertellen dan dat jezelf kan doen
Want als je jezelf aan je eigen leugen verloor
Dan ben je als een afgetrapte schoen
Dat door niet eerlijk te zijn tegen zijn eigen
Zijn andere wederschoen is verloren
En dat alleen maar omdat hij over zijn ware gevoelens deed zwijgen
Omdat hij ze zelf niet eens wilde horen
Dus de grootste leugen is dus
De leugen die je jezelf vertel
Laat daarom de waarheid tegen jezelf zo zacht zijn als een kus
En jij red het wel .....