Ik ben bedreigd met de dood.
Ik had niks gedaan.
Ik zou verkeerde dingen gezegd hebben.
Maar wat?... Ik zou het niet weten.
Ze zeggen dat de dader ziek is.
Nou ik weet het wel zeker.
Maar wat kan ik er aan doen?
Mijn lot aanvaarden?...
Ik denk het niet!
Ik sla terug, mijn tijd komt nog wel.