M’n hart klopt door m’n oren, Verkrampt zit ik in een stoel
Bij jou
Af en toe zie ik je ogen, Die hele mooie blauwe
Van jou
Geen woord weet ik te zeggen, Geen enkele letter of zin
Geen hoi, geen doei, geen sterkte
Tegen jou
Jij voelt niks bijzonders, Zit wat stoer te doen
Al heb je geen gel in je haar, En loop je in je pyjama
Normaal doen vergeet het maar
Onzichtbaar zit ik daar
Jij niet
Jij ziet me niet, Alleen je stoere vrienden
Jij hebt een bacterie
Ik ben blind en verscheurd (door liefde)
Maar iedereen zit daar
Voor jou
Zal het ophouden? Mooi niet
Gevecht heb ik, gevecht
Een gevecht tegen m’n hart
Ooit zal ik het winnen.
Ooit
Ooit duurt nog zo lang, Er komt geen einde aan
Maar het moment zal komen, Dat ik zeg:
Ik geef geen snars om jou!!!