jij bent er weer voor mij
Jij weet niet wat ik voor je voel
maar toch wil ik het je vertellen
maar ben bang , dat het niet wederzijds is
Wil mezelf niet kwetsen
ik geef je tips ik zeg het bijna dat ik van je hou
maar toch zie je mij niet staan
laat je mij hier echt staan in deze kou ?
ik kan niet zonder jou !
ik kan niet slapen zelfs kan ik niet meer eten
zonder een minuut aan je te denken!
maar mijn ouders zien dat ik er slecht bij loop
want zonder jou
kan ik niet leven ! ik ga stilletjes achteruit !!
van goed naar slecht van kwaad naar erger
jij bent de enige dat mij terug op pad kan helpen
....... IK hou van je :o(