Weet je dat ik je op dit moment best wel mis?
weet ja wat het eigelijk is?
maar je maakt het me moeilijk, dat je het weet
zodat ik je steeds maar niet vergeet
Soms doe je heel erg lief tegen mij
en dan ben je heel dicht bij
je vraagt of ik bij je blijf slapen vanacht
en dat is ook wat je van me verwacht
ik doe het dan niet, en weet je waarom
je het klinkt mischien een beetje stom
maar dan wordt ik nog verliefder als ik al ben
hoewel ik je nog niet zo lang ken
op andere dagen zie je me niet staan
en laat je me zo langs je heen gaan
dan voel ik me alleen en verlaten
je kan dan toch ook met me praten
dus ik wil je eiglijk even zeggen
ik zal het je proberen uit te leggen
Ik ben echt gek op jou
ik kan haast wel zeggen dat ik van je hou
ik kan maar beter niet meer met je kussen
want daarna moet ik mijn gevoelens weer sussen
als je me dan weer niet ziet staan
zijn al mijn dromen in lucht op gegaan!!
love ya