ik was de kluts kwijt en wist niet wat ik wou
ik wou jouw niet zien je kon mij verlaten
maar nu ik hier alleen zit weet ik pas wat ik mis
ik had het niet moeten doen
maar nu ik je af en toe zie
voel ik me nu zo alleen
en zie je daar gaan je kijkt niet meer
ik mis je lach je glimmende ogen
ik mis je geur
ik mis je humor de kapsones die je had
ik mis het ontbijt wat we dan hadden
ik mis je nu ik mis je voor altijd
als ik wist wat er ging gebeuren liet je echt niet gaan
maar ik was bang en sluite me op van al m,n vrienden
ik zag jouw niet staan maar nu is het voor mij te laat
nu ik weet wat ik heb gedaan
heb ik zoveel spijt en wil bij je zijn
ik wil je niet verliezen en wil je nooit kwijt
ik mis je lach je glimmende ogen
ik mis je geur
ik mis je humor de kapsones die je had
ik mis het ontbijt wat we dan hadden
ik mis je nu ik mis je voor altijd
maar het einde is in zicht ik ben je bijna kwijt
ik zal nooit vergeten wat ik tegen je zei
maar dat bedoelde ik nooit zo
ik mis je lach je glimmende ogen
ik mis je geur
ik mis je humor de kapsones die je had
ik mis het ontbijt wat we dan hadden
ik mis je nu ik mis je voor altijd