Steeds weer
Steeds maar verlangen naar jou
Steeds maar weer denk ik aan jou
Want diep in me hart ja diep in me hart
Ja daar hou ik nog steeds van jou
Maar jij houd niet meer van mij
Steeds maar langen naar jou
Steeds maar weer denk ik aan jou
Creƫert illusies vol verlangen
Net als dwalen in spookhuis
Dwalen door donkere gangen
Waar het einde niet in zicht is
Steeds maar verlangen jou
Steeds maar weer denk ik aan jou
Mijn liefde maakt me blind
Om werkelijkheid te zien
Want ja, ja misschien
Kom je bij me terug