Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
.*~*.doubts about love.*~*.
Do you have to fall in love
With that special boy
To truly love him;
Before you can enjoy?
I liked you from the start
you were perfect in every way
later on you got my heart
and it was planning to stay
yet I kept thinking somehow
About being in Love with someone
and that wasn’t what I felt right now
so something had to be done
I thought about breaking up with you
Cause it just didn’t feel right
I just felt so blue
And had to fight my fight
Now my battle was done
I realized something
Our love has won
Because of this thing
You’re the one my thoughts go to
You are the one that holds my heart
I didn’t fell in love with you
Cause I already loved you from the start!
*~~Black Sun~~*
even om het verschil tussen ‘fall in love’ en ‘I love you’ duidelijk te stellen.
Ik ben nooit eerst verliefd (fall in love) op hem geworden, het ging meteen al over in hevige echte liefde! (i love you)
Reacties op dit gedicht
black sun vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
xANGIEx
:
Woensdag, augustus 13, 2003 18:01
mooi!! houden van is idd zoveel meer dan verliefd... heel mooi geschreven!
geranne
:
Dinsdag, november 26, 2002 17:21
wow meissie, vind hem echt heel mooi. Ben echt trots op je, je hebt een heel mooi gedicht gemaakt, word straks nog jaloers!
XXXZjes Geranne
Over dit gedicht
Auteur:
black sun
Gecontroleerd door:
Dodo
Gepubliceerd op:
24 november 2002
Thema's:
[Verliefd]
[Verwarring]
[Liefde]