twee mensen die om elkaar geven
twee mensen die voor elkaar leven
twee mensen, een vrouw en een man
en een toekomst die niet meer stuk kan
twee mensen dat als ze naar elkaar kijken
dat niemand ze meer kan bereiken
twee mensen
die ongelovelijk gek op elkaar zijn
en toch, die liefde nog zo klein