Mijn liefste Opa,
Je was er altijd voor goede raad,
ik zie dat je noodgedwongen gaat,
dat je mij hier alleen achterlaat,
je had geen keus,
en dat begrijp ik heus,
in m'n hart neem ik tijd om een kamertje te maken,
waarin ik altijd over onze herinneringen zal waken.