Misschien zullen de dingen die we tegen elkaar zeiden,
ons in de toekomst scheiden.
Wij twee totaal verschillende mensen.
Wij allebei onze eigen wensen.
Dromen dat onze dromen uit zouden komen
Jij bleef dromen maar ik heb mijn vrijheid gezien,
dus genomen.
Goede gesprekken zijn tussen ons nooit ontstaan.
Waar had ik de fout gelegd, wat had ik misdaan.
Ik stopte bij het "uiterste" punt, maar jij ging verder.
Daarna ging het slechter, misschien haat? Ja dat was er.
Onstabiel en onbestuurbaar door mij verklaard.
Dat was jij, je leefde op de straat.
We waren een soort van vrienden, maar het werd verplicht.
Dat beviel mij niet, dus heb ik een einde aan de verplichting gesticht
Onze tijd samen, het is nu helemaal voorbij
Ik weet het niet zeker maar misschien ben ik nu wel blij