LUCKY
23-07-'00 tot 18-11-'02
lucky was een poes vol van het leven,
alleen moest zij het op 18-11-2002 opgeven.
Iemand was 15-11 met de auto op haar in gegaan,
waardoor zij niet meer op haar poten kon staan.
ze is op een of andere manier toch naar huis gekropen,
en het enige wat wij konden doen was hopen.
Maandag was het pijnlijk, maandag was de dag,
dat de dierenarts een spuitje aan haar gaf.
Voor Lucky is het nu fijn,
ze heeft nu niet meer zoveel pijn.
De pijn bij mij wordt wel iets verzacht,
omdat ik weet dat Mitzie mijn oude kat op haar wacht.
Lucky we zullen je altijd missen en nooit vergeten.
Lucky rust in vrede.