Ik wil je bedanken voor alles wat je hebt gedaan
Dankzij jou is mijn hele leven verandert
Ik kan het leven nu weer aan
En zie hoe mooi het kan zijn.
Je laat mij steeds weer nieuwe dingen zien
En als ik een dipje heb, troost je mij
Ik krijg meer van jou, dan dat ik verdien
Ik hou van jou met heel mijn hart
Dankzij jou kan ik mezelf zijn
En draag ik geen masker meer.
Ik had eerst veel verdriet en pijn,
Maar nu ben ik heel erg gelukkig
Ik wil je nooit meer kwijt
Daarvoor hou ik te veel van je
Ik hoop dat je mij nooit vermijd
Jij maakt mij zo gelukkig